Een ovenschotel die je niet wilt missen
Wist je al dat wij naast onze wisselende weekaanbiedingen nog meer mooie acties voor je hebben? Er zijn namelijk ook nog speciale dagaanbiedingen! Een speciale aanbieding voor elke afzonderlijke dag van de week.
Omdat het vandaag woensdag is, gaan we aan de slag met de dagaanbieding van de woensdag, namelijk: drie broden naar keuze voor 6,50! Deze broden kun je natuurlijk gebruiken voor een lekker ontbijtje of meenemen naar het werk als lekkere lunch. Maar wij gaan het even anders gaan doen. Wij gaan namelijk een ovenschotel met brood maken! Lekker warm tijdens de koude dagen. Dus verwarm de oven maar vast voor, dan gaan we aan de slag.
Wat heb je nodig?
- ½ Kraayennest volkorenbrood gesneden
- 1 ui
- 1 prei
- 250 g. ham
- Olijfolie
- 100 ml slagroom
- 100 ml crème fraîche
- 150 ml witte wijn
- 2 teentjes knoflook
- 150 g geraspte kaas
- Tijm, peper & zout
Aan de slag!
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Maak de uien en de prei schoon en snijd ze in ringen.
- Hak de knoflook fijn.
- Verhit de olijfolie in een pan en bak de ui, prei, knoflook en tijm gaar.
- Blus het geheel af met de witte wijn en de slagroom en laat dit eventjes koken.
- Haal de pan van het vuur en voeg de crème fraîche toe. Breng het geheel op smaak met wat peper en zout.
- Vet de ovenschaal in met olijfolie en bedek deze dakpansgewijs met stukjes vaan de boterhammen.
- Voeg vervolgens wat van het mengsel uit de pan toe en verdeel ham en wat van de kaas ertussen.
- Dek het af met wat reepjes brood en bestrooi deze met de rest van de kaas.
- Bak het geheel 20-30 minuten in de voorverwarmde oven en genieten maar!
Wat is jouw favoriete dagaanbieding van ’t Kraayennest? Laat het ons nu weten!