Tuna Melt Sandwich
Comfort lunch nodig? Probeer eens een heerlijke tuna melt sandwich op ons desembrood! Tuna melt sandwich klinkt misschien deftig, maar tuna melt is eigenlijk niet heel veel anders dan een tosti. Deze Amerikaanse trend is zeker de hype waard en ook nog eens supersimpel om te maken! Het geheim zit ‘m in de tonijnsalade. Die salade kan je zo lekker maken als je zelf wilt! Wij geven er een Mediterraans tintje aan met zongedroogde tomaatjes. Klaar voor jouw zelfgemaakte tuna melt sandwich…? Dan gaan we beginnen!
Ingrediënten:
– ’t Kraayennest desembrood
– 1 blikje tonijn
– 3 eetlepels mayonaise
– 6 zongedroogde tomaatjes
– 1 stengel bleekselderij
– ½ rode ui
– zout & peper
– 4 plakken smeltkaas (zoals cheddar of emmentaler)
– Boter
Bereiding:
– Snijd de zongedroogde tomaat, bleekselderij en rode ui in kleine blokjes
– Snijd het desembrood in stevige plakken en smeer deze aan 1 zijde in met boter.
– Daarna meng de tonijn, mayonaise en de gesneden groente samen en breng je dit op smaak met zout en peper.
– Als je dit gedaan hebt, dan smeer je het brood in met de tonijnsalade op de kant waar geen boter zit, leg je hier een plak kaas op en dan nog een plak brood. Zorg er voor dat de boterzijde aan de buitenkant zit.
– Bak de sandwich in een koekenpan zodat beide kanten goudbruin zijn en de kaas gesmolten.
Zie daar: een tuna melt sandwich!
Like, share en geniet!
Kijk op onze website voor meer inspiratie.